ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Αέρα» τα φίνα κορίτσια πέρασαν από την Κηφισιά!

Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη επικράτησαν με 3-0 σετ επί του Ηρακλή Κηφισιάς εκτός έδρας.

«Αέρα» τα φίνα κορίτσια πέρασαν από την Κηφισιά!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά από το πρώτο σετ του αγώνα. Από την αρχή του πρώτου σετ τα φίνα κορίτσια είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Το παιχνίδι σ΄αυτό το πρώτο κομμάτι του ήταν ισορροπημένο. Στο τέλος του πρώτου σετ όμως τα πράσινα κορίτσια πάτησαν γκάζι και το πήραν με 25-18.

Το δεύτερο σετ δεν είχε καμία σχέση με την εξέλιξη που είχε τον πρώτο, μιας και οι πράσινες ήταν ισοπεδωτικές δείχνοντας από την αρχή ότι δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες. Έτσι έφτασαν σε μία εύκολη επικράτηση με 25-11.

Το τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τα κορίτσια του Καμπερίδη να το κατακτούν με 25-11.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 18-25, 11-25, 11-25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.