ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Τα εισιτήρια και οι εισπράξεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα εισιτήρια που κόπηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και τα λεφτά που έφεραν στα πράσινα ταμεία.

Τα εισιτήρια και οι εισπράξεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Από τη στιγμή που τέθηκαν προς διάθεση τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο κόσμος του Παναθηναϊκού φανέρωσε τις προθέσεις του, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για στήριξη από την ΠΑΕ και τους παίκτες του Δώνη.

Το ΟΑΚΑ «πρασίνισε» στο ντέρμπι του Σαββάτου και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που αναδείχθηκε μέσα από τις δηλώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κόπηκαν 24.371 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, τα οποία αντιστοιχούν σε μεικτά έσοδα της τάξης των 331.350 ευρώ.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 14.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.