ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «σεμινάριο» τακτικής ανάλυσης του Δώνη σε βίντεο

Η τακτική και προπονητική ανάλυση του ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον Γιώργο Δώνη στη συνέντευξη Τύπου μέσα από την κάμερα του PAO TV.

Το «σεμινάριο» τακτικής ανάλυσης του Δώνη σε βίντεο

Κάθε πτυχή του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναλύθηκε από τον Γιώργο Δώνη στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τον Έλληνα τεχνικό να εξηγεί τις σκέψεις που τον οδήγησαν στον σχεδιασμό της ενδεκάδας και του αγωνιστικού πλάνου του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς.

Ο Δώνης παρέθεσε τις σκέψεις του για τον τρόπο αντιμετώπισης της ΑΕΚ, τους παίκτες που συγκλίνουν, την αμυντική διάταξη του τριφυλλιού και την αλλαγή συστήματος μετά το 60ο λεπτό.

Δείτε την τακτική ανάλυση του ματς και τις δηλώσεις του Δώνη στη συνέντευξη Τύπου μέσα από την κάμερα του PAO TV

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.