ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάτσε: «Λυπημένοι από το αποτέλεσμα, εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα»

Ο Εργκούς Κάτσε δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Κάτσε: «Λυπημένοι από το αποτέλεσμα, εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκούς Κάτσε μετά το ματς με την ΑΕΚ:

«Όλοι είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα, είχαμε κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το καλό είναι ότι καταφέραμε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να φέρουμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, ειδικά με το πως ξεκινήσαμε τη χρονιά.

Όλα τα παιδιά έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, απλά σήμερα ήμασταν και λίγο άτυχοι γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, όπου και να παίζουμε πάμε πάντα για τη νίκη. Ακόμα και οι νέοι μπορούν να τα καταφέρουν και στην πίεση, το δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι και παίζουν πολύ καλά. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.