ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σημείο αναφοράς ο απροσπέλαστος Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Σημείο αναφοράς ο απροσπέλαστος Κουρμπέλης

Όταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι καλά, τότε ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει αυτόματα ένα επίπεδο πάνω, όσον αφορά τη συνολική απόδοσή του.

Κόντρα στην ΑΕΚ, ο 25χρονος μέσος από την Αρκαδία πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση, προσφέροντας την απαραίτητη ηρεμία στο τριφύλλι και αρκετά… προβλήματα στην ΑΕΚ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποτέλεσε τον «συνδετικό κρίκο» μεταξύ άμυνας και επίθεσης, έχοντας το καθήκον μεταφοράς της μπάλας στην επίθεση από την τριάδα στα μετόπισθεν, ενώ παράλληλα είχε αναλάβει τον ρόλο της αναχαίτισης της πρώτης γραμμής επίθεσης της ΑΕΚ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και στα δύο κομμάτια ο Κουρμπέλης ήταν… τύπος και υπογραμμός, μεταφέροντας τη μπάλα με ασφάλεια στην επίθεση και κόβοντας αρκετές προσπάθειες ανάπτυξης επιθέσεων από τον Μάνταλο αλλά και τους υπόλοιπους δημιουργικούς παίκτες της ΑΕΚ, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες στους συμπαίκτες του και σιγουριά στον Γιώργο Δώνη, που έβλεπε τον άξονα του τριφυλλιού να κερδίζει τη μάχη απέναντι στον αντίστοιχο της Ένωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.