ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Futsal

ΠΑΟ … πρώτος!

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΟ … πρώτος!

Οι «πράσινοι» λύγισαν τους «κιτρινόμαυρους» με 2-1 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι μπροστά σε 200 φιλάθλους στο κλειστό της Κυψέλης και έμειναν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα.

Το «τριφύλλι» πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Στρατή Παπαευστρατίου (16:51) και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και έφτασαν στην ισοφάριση ωστόσο ο Παναγιώτης Παούρης είπε την …τελευταία λέξη στο 33:42 σημειώνοντας το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός (Μπελτσίδης):  Μπαρδής, Ζάχος, Γκαϊφύλλιας, Γκρίτζαλης, Ντάρλας, Παπαευστρατίου, Παούρης, Χατζηφωτίου, Μπελτσίδης, Κάλκος, Νησωτάκης και Θεοδωρόπουλος.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr κ. Μπελτσίδης «Αισθανόμαστε χαρά αλλά εμείς δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε για τον στόχο μας. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και από πλευράς μας και από τον αντίπαλο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ