ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύο μετάλλια στη Θεσσαλονίκη

Καλή εμφάνιση και τη δεύτερη ημέρα για το τμήμα σκοποβολής του ΠΑΟ στη Θεσσαλονίκη στους αγώνες επιλέκτων που έφεραν δύο μετάλλια στον Σύλλογο.

Δύο μετάλλια στη Θεσσαλονίκη

Καλή εμφάνιση και τη δεύτερη ημέρα για το τμήμα σκοποβολής του ΠΑΟ στη Θεσσαλονίκη στους αγώνες επιλέκτων που έφεραν δύο μετάλλια στον Σύλλογο.

Αναλυτικότερα στο Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων, σε σύνολο 9 σκοπευτων, ο Σαλταγιαννης Άρης με σταθερή απόδοση και σκορ 539/600, κατέλαβε συνολικά την 2η θέση, κατακτώντας έτσι το Αργυρό μετάλλιο.

Στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών, σε 12 σκοπευτων, ο Παπαθωμας Εμμανουήλ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και με σκορ 572/600 κατέλαβε συνολικά την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών, σε σύνολο 10 σκοπευτριων, η Φίσκα Μαρια παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμενη και με σκορ 513/600 κατέλαβε τελικά την 10η θέση στη συνολική βαθμολογία.

Οι Αγώνες Επίλεκτων συνεχίζονται το διήμερο 17-18/11 στον Βόλο, όπου αναμένονται περισσότερες συμμετοχές για την Ομάδα του ΠΑΟ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.