ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: «Θα πάρουμε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, αν παίξουμε όπως με την ΑΕΚ»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την απόδοση της ομάδας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μακέντα: «Θα πάρουμε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, αν παίξουμε όπως με την ΑΕΚ»

Ο Μακέντα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι του Σαββάτου, μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία που είχε αλλά και για το ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα στον αθλητικό Τύπο:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είχα κάποιες ευκαιρίες, προσπάθησα να σκοράρω αλλά δεν τα κατάφερα. Εννοείται πως θα ήθελα να σκοράρω σε κάθε ματς, αλλά δεν γίνεται. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, δείξαμε αγωνιστικό πνεύμα, χαρακτήρα, όμως δυστυχώς δεν πετύχαμε κάποιο γκολ».

Για τη δική του χαμένη ευκαιρία: «Σούταρα και ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Δεν μπορώ να στέλνω στα δίχτυα τη μπάλα κάθε φορά που σουτάρω. Μακάρι να ήταν έτσι… Από εκεί και πέρα ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα και γενικά, ήταν ένα όμορφο βράδυ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.184 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ξέρω τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το βασικό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε ανάλογη απόδοση με το ματς με την ΑΕΚ. Αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια διάθεση, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού. Πρέπει να το πιστέψουμε και να πάμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ, αλλά εξίσου δύσκολο θα είναι και γι΄ αυτούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.