ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη στο μπάσκετ γυναικών

Σαν σήμερα το γυναικείο τμήμα μπάσκετ πέτυχε μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη στο μπάσκετ γυναικών

Την ευρύτερη νίκη τους σημείωσαν στην Ευρώπη οι «μαχητικές ψυχές» εντός έδρας καθώς θριάμβευσαν επί της ισραηλινής  Ελιτζούρ Χολόν σαν σήμερα το 1997 και ο Σύλλογος  τη μνημονεύει.

Οι «πράσινες» ήταν καταιγιστικές και διέλυσαν την αντίπαλο τους από το Ισραήλ με 78-51 στο κύπελλο «Λιλιάνα Ρονκέτι».Μάλιστα, ο ΠΑΟ  κάλυψε τη διαφορά των δέκα πόντων με την οποία είχε χάσει στο Ισραήλ.

Προπονητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Ζευγώλης  και αθλήτριες της ομάδας ήταν οι εξής:Γεωργιάδη, Κάπουλα, Τάνση, Τσέρου, Καλέντζου, Παπαμιχαήλ, Μπαμπήκα, Παπαδήμου, Τσομπανάκη, Τριαλώνη, Νικολαϊδου, Τσένκινς, Γεωργιάδου και Πομόνη

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.