ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα η Φούλαμ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα η Φούλαμ

Δευτέρα σήμερα (05/11), ολοκληρώνεται η δράση της αγωνιστικής στα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, ενώ από αύριο, Τρίτη, μπαίνουμε σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Δύο παιχνίδια θα μας απασχολήσουν από το κουπόνι της ημέρας, πιο συγκεκριμένα το Χάντερσφιλντ – Φούλαμ για την Πρέμιερ Λιγκ και το Σίβασπορ – Κόνιασπορ για τη Super Lig της Τουρκίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις στοιχήματος του Betarades.gr!

Μπορεί η Φούλαμ

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Χάντερσφιλντ – Φούλαμ. Στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης φιγουράρουν οι δύο ομάδες, το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται ως “έξι βαθμών”, αν και η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-7), διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με τέσσερα μόλις τέρματα στο ενεργητικό τους, εντός έδρας σε πέντε ματς δεν έχουν κατορθώσει να σκοράρουν!

Η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα καλύτερη και για τη Φούλαμ. Αυτή, βέβαια, έχει καταφέρει τουλάχιστον να πάρει ένα “τρίποντο”, ενώ έχει σημειώσει και 11 γκολ σε δέκα αγωνιστικές. Απολογισμός που δεν… τρομάζει, αλλά τουλάχιστον είναι σημαντικά καλύτερος από εκείνον των σημερινών τους αντιπάλων. Παράλληλα, η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ρόστερ που είναι για παραπάνω, σήμερα θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το διπλό, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στην Tipbet (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Προβάδισμα στην έδρα

Από την Αγγλία μεταφερόμαστε στη Super Lig της Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Σίβασπορ – Κόνιασπορ, από την οποία προκύπτει η δεύτερη και τελευταία πρόταση για σήμερα. Εδώ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έχουμε επίσης να κάνουμε με δύο ομάδες που διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αμφότερες προέρχονται από ήττες στο Κύπελλο και μάλιστα από αντιπάλους που αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες. Η Σίβασπορ, βέβαια, σήμερα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα της. Στα πέντε ματς που έχει δώσει εκεί φέτος για το πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (2-2-1), ενώ έχει και την παράδοση με την Κόνιασπορ υπέρ της, καθώς στα 17 τελευταία ματς που υποδέχθηκε τη σημερινή αντίπαλό της, έχασε μόνο στα δύο. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, παίρνοντας, όμως, και εδώ την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να μειώσουμε το ρίσκο. Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει ο 1 DNB, σε απόδοση 1.81.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...