ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναγιωτόπουλος: “Είμαστε σε καλό δρόμο, ο προπονητής δουλεύει πολύ”

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μιλώντας μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Προμηθέα.

Παναγιωτόπουλος:

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μιλώντας μετά τη νίκη – πρόκριση επί του Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς κόντρα στον Προμηθέα:

«Παίξαμε με μία ομάδα σε καλό μομέντουμ και με καλή πορεία. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο ταξίδι. Σε γενικές γραμμές αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Αν βάζεις ταβάνι ποτέ δεν θα βελτιώνεσαι. Θέλουμε κάθε μέρα να βάζουμε πράγματα βελτίωσης. Είμαστε καινούρια ομάδα, με νέα παιδιά. Υέλουμε τον χρόνο μας. Δουλεύουμε, υπάρχει διάθεση και συγκέντρωση. Έχουμε καλά αποδυτήρια. Στα τελευταία δύο παιχν΄διι είχαμε καλύτερη άμυνα, δεν χάναμε φάσεις.

Ανεβάσαμε επίπεδο συγκέντρωσης στην άμυνα, που είναι πάγια αρχή μας. Προσπαθούμε να βγάλουμε τις προπονήσεις στην άμυνα. Τα πάντα είναι σχετικά, δεν είναι μόνο τα νούμερα στα ριμπάουντ. Θέλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, δεν έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Λίγο περισσότερο ενέργεια να βάλουμε. Θέλουμε να πάρουμε καλές επιλογές, όπως σήμερα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε σε καλό δρόμο, ο προπονητής δουλεύει πολύ. Να είμαστε υγιείς, όλες οι ομάδες. Θα δούμε στην συνέχεια πού θα φτάσουμε. Πάντα είναι διαφορετικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διαφορετικές και οι δύο ομάδες. Το κίνητρο είναι εσωτερικό. Πρέπει να δίνουμε πάντα το 1000%, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.