ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Καραϊσκάκη η Θύρα 13 (pic)

Ντέρμπι αιωνίων πλησιάζει, καλό θα είναι να θυμόμαστε κι αυτά. Οταν η Θύρα 13 έκανε πάρτι στο Καραϊσκάκη.

Στο Καραϊσκάκη η Θύρα 13 (pic)

Ντέρμπι αιωνίων πλησιάζει, καλό θα είναι να θυμόμαστε κι αυτά. Οταν η Θύρα 13 έκανε πάρτι στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί τα τελευταία αρκετά χρόνια η μετακίνηση οπαδών στα ντέρμπι να απαγορεύεται, αλλά αυτό δε συνέβαινε πάντα. Στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, αλλά και μετά το 2000, πολλές φορές φιλοξενούμενοι οπαδοί έδιναν το “παρών” στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου και όπως και να το κάνουμε οι κερκίδες αυτές ήταν ξεχωριστές.

Στις περασμένες δεκαετίες, οι φίλοι του “τριφυλλιού” έκαναν εντυπωσιακές εξέδρες το Καραϊσκάκη. Σήμερα, θυμόμαστε μια απ’ αυτές. Τη σεζόν 1995-96, όταν η ομάδα πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 2-1. Στην εικόνα βλέπετε τον κόσμο να πανηγυρίζει και το παλιό ρολόι του σταδίου να δείχνει το σκορ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.030 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.