ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

“Ηφαίστειο” την Παρασκευή το ΟΑΚΑ!

Πάνω από 18.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα.

Πάνω από 18.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα.

Ως γνωστόν, από την ΚΑΕ υπήρξε ενημέρωση για sold out. Για μια ακόμη φορά, οι φίλοι του “τριφυλλιού” ήταν πιστοί στο κάλεσμα της ομάδας και το ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Οι 18.000 οπαδοί που θα βρεθούν στο κλεισό αναμένεται να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο μεγάλο ματς και με τη φωνή τους να σπρώξουν τον εξάστερο σε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (9/11, 21.00) με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της καθώς για πολλοστή φορά απέδειξαν εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους προς την ομάδα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.