ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουρμπέλης: «Πιστεύω στην ομάδα μας, πάμε για το καλύτερο δυνατό στο Καραϊσκάκη»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι άπαντες γνωρίζουν τη σημασία του ματς και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να πάρουν αποτέλεσμα.

Κουρμπέλης: «Πιστεύω στην ομάδα μας, πάμε για το καλύτερο δυνατό στο Καραϊσκάκη»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στη «LiveSport», τονίζοντας ότι το τριφύλλι άξιζε κάτι παραπάνω στο ματς με την ΑΕΚ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο γεγονός πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να δώσουν το 100% ώστε να πάρει αποτέλεσμα το τριφύλλι από το Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρμπέλης:

Για το 0-0 με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, γιατί χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου. Από την άλλη κάναμε λάθη που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει, κινδυνέψαμε σε ορισμένες περιπτώσεις και πρέπει να διορθώσουμε ό,τι δεν κάναμε σωστά. Κυρίως όμως μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο».

Για το αν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο αγχώνει τους πιο άπειρους παίκτες: «Άγχος, σε καμία περίπτωση. Μακάρι σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι εξέδρες να είναι έτσι ή και με ακόμη περισσότερους θεατές. Θα είναι το καλύτερο για εμάς. Παλεύουμε για να πείσουμε τους οπαδούς μας να έρθουν στο ΟΑΚΑ, προσπαθούμε σκληρά στα παιχνίδια, οι οπαδοί το βλέπουν και στο τέλος μας χειροκρότησαν και μας επιβραβεύουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση εκ μέρους όλων μας. Πιστεύω ότι διαπίστωσαν και αυτοί ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο σε αυτό το ματς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, όπως με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Παίζουμε εκτός έδρας, θα υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως πιστεύω στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τη σημασία του συγκεκριμένου ντέρμπι, όλοι έχουμε κίνητρο να παίξουμε καλά και θα προσπαθήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.