Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στη «LiveSport», τονίζοντας ότι το τριφύλλι άξιζε κάτι παραπάνω στο ματς με την ΑΕΚ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο γεγονός πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να δώσουν το 100% ώστε να πάρει αποτέλεσμα το τριφύλλι από το Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρμπέλης:

Για το 0-0 με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, γιατί χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου. Από την άλλη κάναμε λάθη που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει, κινδυνέψαμε σε ορισμένες περιπτώσεις και πρέπει να διορθώσουμε ό,τι δεν κάναμε σωστά. Κυρίως όμως μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο».

Για το αν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο αγχώνει τους πιο άπειρους παίκτες: «Άγχος, σε καμία περίπτωση. Μακάρι σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι εξέδρες να είναι έτσι ή και με ακόμη περισσότερους θεατές. Θα είναι το καλύτερο για εμάς. Παλεύουμε για να πείσουμε τους οπαδούς μας να έρθουν στο ΟΑΚΑ, προσπαθούμε σκληρά στα παιχνίδια, οι οπαδοί το βλέπουν και στο τέλος μας χειροκρότησαν και μας επιβραβεύουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση εκ μέρους όλων μας. Πιστεύω ότι διαπίστωσαν και αυτοί ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο σε αυτό το ματς».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, όπως με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Παίζουμε εκτός έδρας, θα υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως πιστεύω στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τη σημασία του συγκεκριμένου ντέρμπι, όλοι έχουμε κίνητρο να παίξουμε καλά και θα προσπαθήσουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS