ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δουλειά x2 στο Κορωπί, σε αναμονή για Δώνη – Χατζηθεοδωρίδη

Επιστροφή στη δουλειά με διπλή προπόνηση στο Κορωπί και αναμονή για τις εξετάσεις των Δώνη και Χατζηθεοδωρίδη.

Δουλειά x2 στο Κορωπί, σε αναμονή για Δώνη - Χατζηθεοδωρίδη

Επιστροφή στο Κορωπί για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι χθες πήραν τις απαραίτητες «ανάσες» απολαμβάνοντας το ρεπό που τους δόθηκε από τον Γιώργο Δώνη.

Από σήμερα, αρχίζει η δουλειά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και από την πρώτη ημέρα τα πράγματα θα είναι… έντονα, καθώς έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση για τους «πράσινους».

Ο κύκλος της προετοιμασίας για το ντέρμπι ανοίγει σήμερα το πρωί στις 10:00, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα λάβει χώρα το δεύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική αλλά και τον τομέα της ψυχολογίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το επιτελείο των «πρασίνων» αναμένει τα αποτελέσματα των υπέρηχων στους οποίους υποβλήθηκαν οι Χρήστος Δώνης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, με την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών να μην ανησυχεί πάντως τους ανθρώπους του τριφυλλιού, που πιστεύουν ότι θα τους έχουν στην αποστολή του ματς με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.