ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Κουρμπέλη

Τι γράφουν οι Ιταλοί για την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τη Φιορεντίνα.

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Κουρμπέλη

Την περασμένη σεζόν, η Σαμπντόρια είχε μονοπωλήσει για κάποιο διάστημα τα πράσινα ρεπορτάζ, καθώς ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Φέτος, στο προσκήνιο ήρθε άλλος ιταλικός σύλλογος, που φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τη Φιορεντίνα, η οποία μάλιστα έστειλε άνθρωπο στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά τον Κουρμπέλη στο ματς με την ΑΕΚ.

Η ιστοσελίδα fiorentinanews.com αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο σκάουτερ της ομάδας σχημάτισε άκρως θετική εντύπωση για τον 25χρονο μέσο, βλέποντάς τον στο αθηναϊκό ντέρμπι και μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι «βιόλα» είναι σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, Αντώνη Αποστολόπουλο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.