ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μούλη: «Βγάλαμε στο παρκέ όσα είχαμε δουλέψει»

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24 για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στο Αρκάδι αλλά και το απαιτητικό ματς που έρχεται κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Μούλη: «Βγάλαμε στο παρκέ όσα είχαμε δουλέψει»

Γεια σας! Θα μοιραστώ μαζί σας για ακόμα μια φορά από εδώ, τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Την Κυριακή που μας πέρασε αντιμετωπίσαμε εντός έδρας την ομάδα του Αρκαδίου. Ένα σύνολο που στηρίζεται σε νεαρές παίκτριες, οι οποίες μάχονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που ξέρουμε, «βγάζοντας» στο παρκέ όλα όσα είχαμε δουλέψει τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις μας, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη, όπως μαρτυρά άλλωστε και το τελικό σκορ, το οποίο ήταν 77-36.

Ο κόσμος ήταν για ακόμα μια φορά εκεί, στο πλευρό μας, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και δίνοντας μας έξτρα ώθηση για να φτάσουμε σε άλλη μια νίκη και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω όσον αφορά τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι το οποίο έχει αυξημένο επίπεδο δυσκολίας και κρισιμότητας. Παίζουμε εκτός έδρας με την ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ένα ανταγωνιστικό σύνολο με αρκετό ταλέντο. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων μας, ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Φυσικά, στη νέα μας προσπάθεια χωρά και η συμπαράσταση των οπαδών μας. Γι’ αυτό και σας περιμένουμε στο κλειστό γήπεδο του Κρόνου Αγίου Δημητρίου την Κυριακή στις 17:00!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...