ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Final 4 της Βιτόρια

Η Euroleague ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία (διαδικτυακά) τα εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού στη Βιτόρια.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Final 4 της Βιτόρια

Η Euroleague έθεσε σε κυκλοφορία -μέσω διαδικτύου- τα εισιτήρια για το Final 4 του 2019 στη Βιτόρια.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να κλείσουν από τώρα θέση, επιλέγοντας ένα από τα δεκατέσσερα διαθέσιμα πακέτα, τα οποία κοστολογούνται από 185 έως 535 ευρώ και αφορούν το σύνολο των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Μπασκόνια.

Η Euroleague θα διαθέσει το 80% των εισιτηρίων στο κοινό, με το υπόλοιπο ποσοστό να πηγαίνει στις ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στο μεγάλο ραντεβού, στους χορηγούς και τους VIP.

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ