ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η Εταιρική Υπευθυνότητα και ο Παναθηναϊκός Α.Ο .

Μέχρι σήμερα, η συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού».

Η Εταιρική Υπευθυνότητα και ο Παναθηναϊκός Α.Ο .

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Μέχρι σήμερα, η συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού». Και φέτος στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο Παναθηναϊκός ΑΟ θα συμβάλει ενεργά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του μεγάλου χορηγού του, με στόχο να χαρίσουμε όλοι μαζί, ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, μόλις με τρία απλά βήματα

1.Κατεβάζεις την εφαρμογή «Ομάδα προσφοράς» και γίνεσαι μέλος μας #Panathinaikos Athletic Club

2. Παίζεις στις δοκιμασίες που ξεκλειδώνουν κάθε εβδομάδα

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3.Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσένα

Μέσω της εφαρμογής «Ομάδα προσφοράς» συμμετέχεις στις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ.

Κάθε φορά που παίζεις στις δοκιμασίες της εφαρμογής, ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσένα.

Μέσω της δοκιμασίας «Do you Know» όσο περισσότερες σωστές απαντήσεις βρίσκεις γύρω από το τρέξιμο και τη διατροφή, τόσο περισσότερους πόντους μαζεύεις για εσένα και την ομάδα σου.

Στη δοκιμασία «My Runner» βοηθάς τον δρομέα σου να τερματίσει τη διαδρομή του ενώ στο «Run the race» προσπαθείς να τερματίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Όπως και πέρυσι μέσω του «Fast Run» κάνεις εικονική διαδρομή, μαζεύεις καρδιές και μπορείς να ανεβάσεις το σκορ σου, ενώ στο «Jump» αποφεύγεις τα εμπόδια μέχρι να φτάσεις στο τέρμα.

Τέλος, στις δοκιμασίες «Quiz» και «Spot it» απαντάς σε ερωτήσεις και βρίσκεις διαφορές ανάμεσα σε εικόνες. Και μην ξεχνάς, κάθε απλή κίνηση μέσα στην εφαρμογή είναι αρκετή για να προσφέρει εκ μέρους σου ο ΟΠΑΠ ακόμα περισσότερα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.