ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προσφέρει δύο νέα συμβόλαια μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Μετά το ντέρμπι αιωνίων, ο Παναθηναϊκός θα δώσει προτεραιότητα στην ανανέωση δύο συμβολαίων που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός: Προσφέρει δύο νέα συμβόλαια μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, για τη δέκατη αγωνιστική της Super League. Έπειτα, η διοίκηση αναμένεται να ασχοληθεί με τις ανανεώσεις δύο συμβολαίων.

Σύμφωνα με τη «Sportday», στο τριφύλλι έχουν πάρει την απόφαση να κρατήσουν στις τάξεις της ομάδας δύο από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Δημήτρη Κολοβέτσιο, οι οποίοι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη και αποτελούν βασικά στελέχη του φετινού ρόστερ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς το παρόν, το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι, ωστόσο στην εβδομάδα που ακολουθεί μετά το ματς, θα πάρουν σειρά οι προσπάθειες για την επίτευξη νέας συμφωνίας με τους δύο ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να μείνουν για καιρό ακόμη στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.