ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίνεται του Δώνη για το ντέρμπι

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες δύο ημέρες η συμμετοχή η όχι του Χρήστου Δώνη στην αποστολή για τον Ολυμπιακό.

Κρίνεται του Δώνη για το ντέρμπι

Σήμερα, ή αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Χρήστου Δώνη στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο 24χρονος μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, καθώς σύμφωνα με τον υπέρηχο που έκανε για τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο θα χρειαστεί να μείνει εκτός του πλήρους προγράμματος στην προπόνηση για μία με δύο ημέρες.

Ο Χρήστος Δώνης θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ πρόγραμμα σήμερα ή αύριο ώστε να φανεί εάν θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση που βγάλει σε φουλ ρυθμούς την προπόνηση και δεν νιώσει περαιτέρω ενοχλήσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.