ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίβανσιτς: Οι αξέχαστες «συνθέσεις» του «πράσινου» Μότσαρτ (vid)

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του Αντρέας Ίβανσιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ίβανσιτς: Οι αξέχαστες «συνθέσεις» του «πράσινου» Μότσαρτ (vid)

Ο Αντρέας Ίβανσιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ποδοσφαιρική δράση έπειτα από 19 χρόνια, με τον Αυστριακό να δέχεται ευχαριστήριο μήνυμα από τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του, για όλα όσα έδειξε στα γήπεδα, τον καιρό που φορούσε τη φανέλα με το τριφύλλι.

Στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, ο Παναθηναϊκός είχε στις τάξεις του τον δικό του… Μότσαρτ, με τον Ίβανσιτς να δημιουργεί ουκ ολίγες αξέχαστες φάσεις, χρησιμοποιώντας το «γλυκό» αριστερό του πόδι και την τεχνική του. Χαρακτηριστικά τα οποία τον κατέταξαν στην κατηγορία των παικτών οι οποίοι δεν θα ξεχαστούν από την πράσινη εξέδρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.