ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τέσσερα ματς σε τρεις ημέρες κόντρα στον Ολυμπιακό!

Τέσσερις φορές θα βρεθούν αντιμέτωποι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε δύο διαφορετικά αθλήματα.

Παναθηναϊκός: Τέσσερα ματς σε τρεις ημέρες κόντρα στον Ολυμπιακό!

Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή με ντέρμπι αιωνίων! Κι όμως, γίνεται. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τέσσερις φορές σε τρεις ημέρες τον αιώνιο αντίπαλό του, σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ, με στόχο να βγει απόλυτος θριαμβευτής από την ερχόμενη Δευτέρα.

Δύο από τα ματς διεξάγονται στην έδρα του τριφυλλιού (ΟΑΚΑ, «Γ. Καλαφάτης») ενώ δύο θα δοθούν στον Πειραιά (Καραϊσκάκη και Ρέντη). Την αρχή θα κάνει το τμήμα μπάσκετ που την Παρασκευή, 9/11 θα υποδεχθεί την ομάδα του Μπλατ στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική της Euroleague.

Το Σάββατο, στις 12:00, η Κ19 του Παναθηναϊκού θα δοκιμαστεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στοχεύοντας στο διπλό που θα διατηρήσει τους πράσινους σε επαφή με την κορυφή.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια ημέρα αργότερα, την Κυριακή (11/11), η Κ17 του τριφυλλιού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των ερυθρολεύκων στου Ρέντη (12:00), ενώ στις 19:30, η ομάδα του Δώνη θα αντιμετωπίσει εκείνη του Μαρτίνς, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.