ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα για Κριστιάνο: «Ηθελε να μου δώσει το βραβείο του MVP»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το αποψινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους.

Μακέντα για Κριστιάνο: «Ηθελε να μου δώσει το βραβείο του MVP»

Ο Φεντερίκο Μακέντα κλήθηκε να σχολιάσει τη μάχη της πρώην ομάδας του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους, με τον Ιταλό να αποθεώνει τον άλλοτε συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακέντα σε ιταλική ιστοσελίδα:

Για το ματς: «Περιμένω ένα έντονο και γεμάτο ποιότητα παιχνίδι. Η Γιουβέντους είναι ανώτερη, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, οπότε θα είναι καλό ματς».

Για το τι κάνει τη Γιουβέντους ανώτερη: «Η Γιουβέντους έχει χτίσει νοοτροπία νικήτριας ομάδας εδώ και χρόνια, ενώ έχει διατηρήσει έναν κορμό βασικών παικτών. Έπειτα ο Αλέγκρι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, όποιος καινούργιος έρχεται στην ομάδα να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό και να κάνει τη διαφορά».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κακή πορεία της Γιουνάιτεντ: «Νομίζω ότι η μεταγραφική απραξία επηρέασε την ομάδα. Όλοι περίμεναν σημαντικές προσθήκες, οι οποίες δεν έγιναν. Έχουν καλή ομάδα, αλλά δεν είναι πλέον η ομάδα που πριν μερικά χρόνια βλέπαμε στην κορυφή της Ευρώπης. Παρεμπιπτόντως, πιστεύω ότι θα βελτιωθούν μέσα στη χρονιά, ακόμη και αν δεν κατακτήσουν τίτλους απέναντι σε ομάδες, που είναι καλύτερες τόσο στην Premier League, όσο και στο Champions League».

Για τον Κριστιάνο: «Ξέρω καλά τον Κριστιάνο και είμαι χαρούμενος, που ήρθε στην Ιταλία. Έφερε μαζί του μια νοοτροπία νικητή, σε ένα περιβάλλον που ήδη είναι συνηθισμένο στις νίκες. Νομίζω ότι με τον Ρονάλντο μαζί της, η Γιουβέντους μπορεί φέτος να κατακτήσει το Champions League. Όταν έχεις μαζί σου τον Κριστιάνο ξεκινά πάντα με προβάδισμα 1-0. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις. Η πιο σημαντική ίσως ήταν την ημέρα που έκανα το ντεμπούτο μου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά το ματς, όπου σκόραρα το νικητήριο γκολ στο 3-2 και εκείνος είχε πετύχει τα άλλα δύο, έλαβε ένα μπουκάλι ως ο MVP του παιχνιδιού. Ήθελε να το δώσει σε εμένα, αλλά αρνήθηκα. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη χειρονομία από ένα είδωλο, όπως εκείνος».

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει: «Θα υποστηρίξω ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες με πολλά γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.