ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Άκυρο» από Φύσσα σε Μπασινά και παραμονή στο τριφύλλι

Ο Τάκης Φύσσας απέρριψε την κρούση του Άγγελου Μπασινά, συνεχίζοντας το πρότζεκτ του στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

«Άκυρο» από Φύσσα σε Μπασινά και παραμονή στο τριφύλλι

Οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού τρέχουν εκ νέου ένα ιδιαίτερα αποδοτικό πρότζεκτ, το οποίο έχει ήδη αποφέρει καρπούς, με αρκετά παιδιά από τα πράσινα φυτώρια να μεταφέρονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ πίσω του υπάρχουν οι επόμενες φουρνιές που συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς.

Το εν λόγω πρότζεκτ τρέχει υπό την καθοδήγηση του Τάκη Φύσσα, ο οποίος έχει το πόστο του υπεύθυνου της Ακαδημίας και θα συνεχίσει να το διαχειρίζεται, καθώς απέρριψε την πρόταση του Άγγελου Μπασινά για συνεργασία στο επιτελείο της Εθνικής Ομάδας.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Φύσσας είπε όχι στον άλλοτε συμπαίκτη του στο τριφύλλι επειδή δεν θέλει να αφήσει στη μέση την ιδιαίτερα αποδοτική προσπάθεια που γίνεται στην «πράσινη» Ακαδημία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.