Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Δώνη να βγάζει τα συμπεράσματά του για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Έλληνας τεχνικός επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα για τον καταλληλότερο σχηματισμό και φυσικά τα πρόσωπα που θα κληθούν να τον υπηρετήσουν, έχοντας κατά νου ότι υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέτουν γερή υποψηφιότητα για μια θέση στις βασικές επιλογές.

Πρόκειται για τους Εργκούς Κάτσε, Άντονι Μουνιέ αλλά και Αργύρη Καμπετσή. Ο μεν πρώτος περιμένει… νεύμα από τον Έλληνα κόουτς, σε περίπτωση που υπάρξει εκ νέου πρόβλημα με τον Χρήστο Δώνη (προπονήθηκε χθες αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρη η επιλογή του στο ντέρμπι), ενώ ο δεύτερος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και μάλιστα είχε σκοράρει στο περσινό ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Όσο για τον Καμπετσή, οι πιθανότητες συμμετοχής του θα κριθούν από τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Δώνης, καθώς εάν προτιμήσει δίδυμο στην επίθεση, τότε μάλλον θα πάρει θέση στο πλευρό του Μακέντα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου