ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι τρεις… υποψήφιοι για την ενδεκάδα στο Φάληρο

Τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν την είσοδό τους στην πράσινη ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι τρεις... υποψήφιοι για την ενδεκάδα στο Φάληρο

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Δώνη να βγάζει τα συμπεράσματά του για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Έλληνας τεχνικός επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα για τον καταλληλότερο σχηματισμό και φυσικά τα πρόσωπα που θα κληθούν να τον υπηρετήσουν, έχοντας κατά νου ότι υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέτουν γερή υποψηφιότητα για μια θέση στις βασικές επιλογές.

Πρόκειται για τους Εργκούς Κάτσε, Άντονι Μουνιέ αλλά και Αργύρη Καμπετσή. Ο μεν πρώτος περιμένει… νεύμα από τον Έλληνα κόουτς, σε περίπτωση που υπάρξει εκ νέου πρόβλημα με τον Χρήστο Δώνη (προπονήθηκε χθες αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρη η επιλογή του στο ντέρμπι), ενώ ο δεύτερος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και μάλιστα είχε σκοράρει στο περσινό ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον Καμπετσή, οι πιθανότητες συμμετοχής του θα κριθούν από τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Δώνης, καθώς εάν προτιμήσει δίδυμο στην επίθεση, τότε μάλλον θα πάρει θέση στο πλευρό του Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.