ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από αδικημένος… αγαπημένος: Τα «πράσινα» τανγκό του Μπορέλι (vid)

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι κλείνει σήμερα τα 48 του χρόνια και το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερά του στιγμιότυπα σε βίντεο.

Από αδικημένος... αγαπημένος: Τα «πράσινα» τανγκό του Μπορέλι (vid)

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι πέρασε δύο διαφορετικές… ζωές στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη κράτησε περίπου τρεις σεζόν, με τον ίδιο να αδυνατεί να βρει χημεία και ρόλο στο τριφύλλι, πέφτοντας πάνω στους Βασίλη Δανιήλ και Ίβιτσα Όσιμ, οι οποίοι δεν πίστεψαν ποτέ στο ταλέντο του.

Η δεύτερη έγινε υπό τη σκέπη του Ρότσα, που τον πίστεψε και του έδωσε τη «μπαγκέτα», με τον «Χότα Χότα» να αποτελεί μέλος μιας από τις καλύτερες ομάδες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός μάγος με τη χαίτη γίνεται σήμερα 48 ετών και το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τα πράσινα highlights.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...