ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Θα είναι έτοιμος ο Παπαπέτρου, η παράδοση μένει στο παρελθόν»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Πασκουάλ: «Θα είναι έτοιμος ο Παπαπέτρου, η παράδοση μένει στο παρελθόν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ:

Για το ντέρμπι: «Kάθε ματς είναι σαν τελικός στην Euroleague. To προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο για εμάς, ενώ άκρως σημαντικό είναι και το αυριανό κόντρα τον Ολυμπιακό.

Για τον Παπαπέτρου: «Στην καριέρα μας θα έχουμε τέτοια ματς με την παλιά ομάδα. Είναι πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμος. Θα απολαύσει το παιχνίδι και θα μας βοηθήσει»

Για το πλάνο του Παναθηναϊκού: «Με ξέρετε δύο χρόνια. Πάντα ψάχνουμε να βρούμε πράγματα, λύσεις. Θα συνεχίσουμε έτσι. Μπορεί ο Παππάς, ο Λάνγκφορντ, ο Λεκαβίτσιους να δώσουν διαφορετικά στοιχεία».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 5.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση της ομάδας: «Παίζουμε καλύτερα τελευταία. Δεν είμαστε αποτελεσματικοί στο τρίποντο και πρέπει να το βελτιώσουμε. Με τον Προμηθέα μία σκληρή ομάδα για 30′ είχαμε ένα λάθος.

Για τα προηγούμενα ματς με τον Ολυμπιακό: «Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά από την ατομική παράδοση. Το παρελθόν μένει παρελθόν, στις 21:00 δεν θα υπάρχει πια. Είναι μεγαλύτερη η αναμέτρηση. Δεν έχει σημασία. Θα προσπαθήσουμε, θα το απολαύσουμε και θέλουμε να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.