ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: «Γι’ αυτό δεν σκόραρα στο προηγούμενο ματς»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ εξηγεί γιατί έμεινε άποντος στην Ποντγκόριτσα και δηλώνει ότι η εμπειρία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λάνγκφορντ: «Γι' αυτό δεν σκόραρα στο προηγούμενο ματς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κιθ Λάνγκφορντ:

«Θα αφήσω τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου για το παιχνίδι, αύριο. Θα περιμένω να δω τι θα συμβεί. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες πριν έρθω στην Ελλάδα.

Είναι κάτι που περίμενα να μην σκοράρω. Ο προπονητής είχε ένα πλάνο, δεν έπαιξα πολύ και δεν σκόραρα. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος, όταν χρειαστώ. Δεν έκανα κάποιο λάθος, έτσι είναι τα πράγματα, κοιτάζω μπροστά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου από παρόμοια παιχνίδια. Το ελληνικό μπάσκετ έχει μεγαλύτερη τακτική. Η αρχή είναι σημαντική αλλά στο τέλος το καλύτερο είναι να σκοράρεις. Ξεκινάμε με τα βελάκια στον πίνακα. Υπάρχει ένα πλάνο στην αρχή, αλλά στο φινάλε με την εμπειρία μου μετράει το ποιος θα βάλει την μπάλα στο καλάθι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...