ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Μια νύχτα μαγική…» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επέτειο συμπλήρωσης 18 χρόνων από τη νίκη επί της Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: «Μια νύχτα μαγική...» (pic)

Aναλυτικά η αναφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το παιχνίδι της 8ης Νοεμβρίου του 2000 με τη Γιουβέντους:

18 χρόνια ακριβώς πέρασαν από μία εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών στιγμών του Παναθηναϊκού. Μία νύχτα μαγική, μια νύχτα από εκείνες που πρόσφεραν ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως στον Panathinaikos, μια νύχτα από αυτές που συνέβαλαν στο χαρακτηρισμό «πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου». Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν τρένο πάνω από τη Γιουβέντους, όπως έγραψε η κορυφαία ισπανική εφημερίδα Marca. Επικράτησε 3-1 μπροστά σε 70.000 φιλάθλους του και προκρίθηκε πανηγυρικά στη δεύτερη φάση ομίλων του Champions League. 

Το Τριφύλλι προηγήθηκε στο 6′ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ – «φωτοβολίδα» του Πάουλο Σόουζα (πήρε μια μικρή εκδίκηση από την πρώην ομάδα του), ισοφαρίστηκε στο 24′ από τον Ιντσάγκι κόντρα στη ροή του αγώνα και στη συνέχεια ήταν καταιγιστικός. Στο 58′ ο Λυμπερόπουλος άφησε άγαλμα τον Φεράρα, ντριμπλάροντάς τον με τακουνάκι και ανατράπηκε από τον Φαν ντερ Σαρ. Πέναλτι και αποβολή για τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους. Ο Μπασινάς δεν λάθεψε και έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Και στο 65′ ο Κριστόφ Βαζέχα πήρε την ασίστ του Λυμπερόπουλου και πέτυχε το τελικό 3-1. Ουδείς λησμονεί την οδηγία του προπονητή εκείνης της ομάδας του Παναθηναϊκού, Άγγελου Αναστασιάδη να σεβαστούν τον αντίπαλο και να κατεβάσουν στροφές.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ιστορία σ’ εκείνο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι: Νικοπολίδης, Σάριτς, Φύσσας, Βόκολος, Χένρικσεν, Γκούμας, Μπασινάς, Καραγκούνης (81′ Σιπνιέφσκι), Βαζέχα (75′ Βλάοβιτς), Σόουζα (46′ Γκαλέτο), Λυμπερόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...