ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβες Κούγια: “Δέχθηκα επίθεση από μπράβους Μελισσανίδη”

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκε απόγευμα ο Αλέξης Κούγιας, για να απολογηθεί για τις δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη στις 8 Οκτωβρίου.

Βόμβες Κούγια:

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκε απόγευμα ο Αλέξης Κούγιας, για να απολογηθεί για τις δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη στις 8 Οκτωβρίου.

Ορισμένα από όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Ο Δημητρόπουλος, που ήταν γιατρός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή είναι ο εκτελεστής της παράγκας. Οι διώξεις αυτές είναι στημένες για να με εξοντώσουν προσωπικά και οικονομικά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ένας παλιός υπάλληλος της ΕΠΟ που έστηνε όλα τα παιχνίδια μαζί με άτομο το οποίο έχει στείλει στον Λεβαδειακό ως τιμ μάνατζερ με άλλο όνομα».

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο ιθύνων νους και το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Και από σειρά δημοσιευμάτων προκύπτει ότι σε διαδικασίες στην περιφέρεια ακόμα και σε επιπεδο εκλογών μαζί με κάποια άλλα άτομα αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν».

«Μετά από αυτές τις διαδικασίες παλιοί συνεργάτες του Μελισσανίδη και πρόσωπα της ΑΕΚ βρέθηκαν ακόμα και σε πόστα στην ΕΠΟ, όπως ο Αλέξης Δέδες».

«Όποιος πάρει τις εκλογές στην ΕΠΟ αλλοιώνει και μπορεί να κάνει το οτιδήποτε».

«Στο περιβάλλον Μητρόπουλου όλοι οι στημένοι διαιτητές του 1996 είναι τώρα παρατηρητές. Είναι επαγγελματίες εγκληματίες και πάνε σαν τα κοπρόσκυλα. Τότε άρχισαν να ‘χειρουργούν’ ομάδες σαν την τότε ομάδα μου στην ΑΕΚ. Ήμουν ο πρώτος που υπέστην τον εξευτελισμό της παράγκας».

«Η συνεδρίαση αυτή είναι απαρχή για να γίνει μία έδρα. Για το σχέδιο του Θωμά Μητρόπουλου. Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν υπάλληλος σε Υπουργείο και είχε καμπάνες και σπίτια από το ποδόσφαιρο. Ο Μητρόπουλος είχε μετοχές στο χρηματιστήριο και πολλά λεφτά δίχως ένα ένσημο. Αυτό το σύστημα υπάρχει και σήμερα».

«Μόλις ως δικηγόρος του ομίλου Παραπολιτικά ανέδειξα το πώς στήθηκε αυτή η σκευωρία κατά του κ. Μαρινάκη, δέχθηκα την επίθεση από τους μπράβους του Μελισσανίδη, ενώ ο ίδιος ο Μελισσανίδης είχε στήσει την υπόθεση αυτή στο σκάφος του».

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, το δεξί χέρι του Μελισσανίδη, με στοχοποίησε επειδή έκανα τις δηλώσεις που κατέρρεαν τα πάντα».

«Το πώς θα μπουν οι διαιτητές το αποφασίζει ένας άνθρωπος. Ο Τριτσώνης, τον οποίο ελέγχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος».

«Υπάρχει απόφαση πρωτοβαθμίου δικαστηρίου για την παράγκα. Σε δεύτερο βαθμό θα βγει το νέο έτος. Ο Παπαδόπουλος είναι στην υπόθεση αυτή και έχει καταδικαστεί όπως και ο Θωμάς Μητρόπουλος».

«Ο Λαϊνης ζήτησε με έγγραφο του να μην προστατεύομαι ως μάρτυρας με αποτέλεσμα να πάω στο δικαστήριο και να αντιμετωπίζω ανθρώπους όπως ο Παπαδόπουλος, ο Τσακογιάννης και Νικολόπουλος και να μην καταθέσω τίποτα. Να κάνω ουσιαστικά αγιογραφίες με αποτέλεσμα να μην καταδικαστούν» κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας και ισχυρίστηκε σε άλλο σημείο: «λόγω φόβου μάσησα τα μισά γιατί ο Λαϊνης ανακάλεσε την προστασία μου».

Ολοκληρώνοντας, ο Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε: «Με πήραν χθες το βράδυ αργά τηλέφωνο. Μου έβαλαν να μιλάνε δύο πρόεδροι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για θέματα που αν ακουστούν θα γκρεμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.