ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα για δύο: Θέλουν το καλύτερο στην πρώτη τους φορά

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ οι οποίοι θα ζήσουν σήμερα για πρώτη φορά την εμπειρία ενός αιώνιου ντέρμπι.

Πρεμιέρα για δύο: Θέλουν το καλύτερο στην πρώτη τους φορά

Το αποψινό ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ (21:00) για την έκτη αγωνιστική της Euroleague θα αποτελέσει παράλληλα και την… πρεμιέρα δύο παικτών του Τσάβι Πασκουάλ σε τέτοιου είδους αναμέτρηση.

Ο λόγος για τους Ντεσόν Τόμας και Κιθ Λάνγκφορντ, οι οποίοι ήρθαν φέτος στην ομάδα και για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος σε «αιώνιο» ντέρμπι, επιθυμώντας φυσικά να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να συνδυάσουν το ντεμπούτο τους με νίκη.

Μέχρι στιγμής, ο Τόμας αλλά κυρίως ο Λάνγκφορντ έχουν ζήσει το τι εστί ΟΑΚΑ σε κρίσιμα ματς και σίγουρα θα έχουν παρακολουθήσει από τους δέκτες τους τα περασμένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο σήμερα θα ανήκουν για πρώτη φορά στο… πρωταγωνιστικό καστ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο ο Αμερικανός γκαρντ, όσο και ο φόργουορντ συμπατριώτης του, ανυπομονούν για την πρώτη τους φορά σε ντέρμπι αιωνίων και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, εκτελώντας τα σχέδια του Πασκουάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.