Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε την απόφαση να αφήσει τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, ανηφορίζοντας προς το ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Απόψε τίθεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του και είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή, σε πράσινο φόντο αυτή τη φορά, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πολύτιμο γρανάζι στη «μηχανή» του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τον πιστεύει από την πρώτη στιγμή, δίνοντάς του ενεργό ρόλο στο παιχνίδι του τριφυλλιού και με τη σειρά του, ο Ιωάννης θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη με εμφανίσεις ουσίας σε κρίσιμα ματς όπως το σημερινό, τα οποία έχουν και μία παραπάνω σημασία λόγω του παρελθόντος του.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας φόργουορντ ετοιμάζεται να καταθέσει -εμπράκτως- την άποψη που έχει γνωστοποιήσει από τις πρώτες του στιγμές στο τριφύλλι, όπου τόνιζε αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, ακολουθώντας τον δρόμο του συμπαίκτη του, Ματ Λοτζέσκι.

Ο Λοτζέσκι ακολούθησε πέρσι το δρομολόγιο από τον Πειραιά στο Μαρούσι και η συνολική του παρουσία στα περσινά ματς με τους ερυθρόλευκους ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Τον ίδιο δρόμο θέλει να ακολουθήσει και ο Παπαπέτρου, ο οποίος θα ήθελε όσο τίποτα να κάνει το πρώτο του… Ματ (με κεφαλαία γράμματα, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Λοτζέσκι) βοηθώντας ώστε να έρθει η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου