ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποφασισμένος για το πρώτο του… Ματ ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και δείχνει αποφασισμένος για μια καλή αρχή στα ντέρμπι, έχοντας... πράσινο φόντο στις πλάτες του.

Αποφασισμένος για το πρώτο του... Ματ ο Παπαπέτρου

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε την απόφαση να αφήσει τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, ανηφορίζοντας προς το ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Απόψε τίθεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του και είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή, σε πράσινο φόντο αυτή τη φορά, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πολύτιμο γρανάζι στη «μηχανή» του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τον πιστεύει από την πρώτη στιγμή, δίνοντάς του ενεργό ρόλο στο παιχνίδι του τριφυλλιού και με τη σειρά του, ο Ιωάννης θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη με εμφανίσεις ουσίας σε κρίσιμα ματς όπως το σημερινό, τα οποία έχουν και μία παραπάνω σημασία λόγω του παρελθόντος του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του, ο Έλληνας φόργουορντ ετοιμάζεται να καταθέσει -εμπράκτως- την άποψη που έχει γνωστοποιήσει από τις πρώτες του στιγμές στο τριφύλλι, όπου τόνιζε αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, ακολουθώντας τον δρόμο του συμπαίκτη του, Ματ Λοτζέσκι.

Ο Λοτζέσκι ακολούθησε πέρσι το δρομολόγιο από τον Πειραιά στο Μαρούσι και η συνολική του παρουσία στα περσινά ματς με τους ερυθρόλευκους ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Τον ίδιο δρόμο θέλει να ακολουθήσει και ο Παπαπέτρου, ο οποίος θα ήθελε όσο τίποτα να κάνει το πρώτο του… Ματ (με κεφαλαία γράμματα, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Λοτζέσκι) βοηθώντας ώστε να έρθει η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.