ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει και μπαίνει στην… τριάδα

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του ακόμη μια λύση στα μετόπισθεν.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει και μπαίνει στην... τριάδα

Μπορεί να μην πρόλαβε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μένοντας εκτός λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε, ωστόσο στο Φάληρο θα είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος και εχθές προπονήθηκε κανονικά στο Κορωπί και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Κολοβέτσιος επιστρέφει και θα πάρει θέση στα μετόπισθεν έχοντας άλλους δύο ποδοσφαιριστές στο πλευρό του, καθώς ο Έλληνας τεχνικός -πιθανότητα- θα επιλέξει σχήμα με τρεις αμυντικούς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.