ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεγάλη ευθύνη αλλά και χαρά για τον Μακέντα!

Η ατάκα του Φεντερίκο Μακέντα για τον Παναθηναϊκό και τον ρόλο που έχει στην ομάδα.

Μεγάλη ευθύνη αλλά και χαρά για τον Μακέντα!

Ο Φεντερίκο Μακέντα παραχώρησε συνέντευξη στο tuttomercatoweb, με τους συμπατριώτες του να τον ρωτούν διάφορα περί της νέας σελίδας που έχει ανοίξει στην καριέρα του, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η οπτική του Κίκο όσον αφορά τον ρόλο του στην ομάδα, με τον Ιταλό φορ να τονίζει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει ηγετικό ρόλο σε έναν σύλλογο, υπογραμμίζοντας την ευθύνη που καλείται να σηκώσει, συμπληρώνοντας ότι απολαμβάνει να παίζει για την ομάδα.

«Ίσως είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοια ευθύνη, να είμαι από τους ηγέτες της ομάδας. Θα παραδεχτώ ότι μου αρέσει πολύ. Τα παιδιά με ακούνε και είμαι χαρούμενος και προσπαθώ να τους βοηθώ όλους. Απολαμβάνω και τον τρόπο παιχνιδιού μας, γιατί πάντα παίζουμε επιθετικά και δημιουργικά», ανέφερε σχετικά ο Μακέντα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.