ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έπεσε τμήμα γέφυρας στο κέντρο της Καβάλας – Δείτε φωτογραφίες

Δύο οχήματα υπέστησαν ζημιές - Απεγκλωβίστηκαν σώοι οι δύο οδηγοί και ο επιβάτης του ενός οχήματος

Έπεσε τμήμα γέφυρας στο κέντρο της Καβάλας - Δείτε φωτογραφίες

Άφωνοι έμειναν οι οδηγοί οι οποίοι κινούνταν στην οδό Νυρεμβέργης στην Καβάλα, μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο, όταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα είδαν να… πέφτει η γέφυρα, στο ρεύμα προς Ξάνθη!

Η γέφυρα, η οποία έπαθε καθίζηση από άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, παρέσυρε έναν γερανό και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, προκαλώντας στα δύο οχήματα ζημιές, με τους οδηγούς τους να είναι καλά στην υγεία τους, ενώ από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί διερχόμενων οδηγών.

Σύμφωνα με την proininews.gr η κυκλοφορίας προς την έξοδο της πόλης της Καβάλας έχει σταματήσει. Τον Αύγουστο του 2016 είχε διαπιστωθεί τρύπα στο οδόστρωμα, στο ίδιο περίπου σημείο της γέφυρας. Η βλάβη είχε αποκατασταθεί από το Δήμο Καβάλας. Τότε είχε ελεγχθεί η γέφυρα από εκπροσώπους της Εγνατίας Οδού, αυτοί είχαν διαβεβαιώσει για την στατική επάρκεια της.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

inner
inner

inner
inner

Πηγή: kavalapost.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.