ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό τέλος στο σίριαλ με την Αλ Αΐν για Μπεργκ

Η Αλ Αΐν εξόφλησε την τελευταία δόση για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ, έπειτα από καθυστέρηση αρκετών μηνών.

Οριστικό τέλος στο σίριαλ με την Αλ Αΐν για Μπεργκ

Τέλος καλό στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ… έστω κι αν χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες και σειρά διαπραγματεύσεων.

Η Αλ Αΐν έστειλε στον Παναθηναϊκό την τελευταία δόση για τη μεταγραφή του Σουηδού, η οποία έγινε το καλοκαίρι του 2017, κλείνοντας οριστικά ένα θέμα που… ταλαιπώρησε το τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» έλαβαν το ποσό των 690.000 ευρώ ως τρίτη δόση για τη μεταγραφή του διεθνούς άσου, χρησιμοποιώντας μέρος εξ αυτών (100.000 ευρώ) για να «τρέξει» η υπόθεση του Ρινάλντι, αλλά και λοιποί άλλοι διακανονισμοί που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός περίμενε τα λεφτά από τον περασμένο Μάρτη, λαμβάνοντας τα οκτώ μήνες αργότερα, έπειτα από πιέσεις προς τους Άραβες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.