ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Πρόβλημα με Γιόχανσον και Μαυρομμάτη, αμφίβολοι για το ντέρμπι

Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι καθίσταται αμφίβολη.

Πρόβλημα με Γιόχανσον και Μαυρομμάτη, αμφίβολοι για το ντέρμπι

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό δύο ημέρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ματίας Γιόχανσον και του Φάνη Μαυρομμάτη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές απείχαν από τη σημερινή προπόνηση, με τον Σουηδό να έχει περιοστίτιδα και στις δύο κνήμες και τον Έλληνα αμυντικό να νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, σε περίπτωση που ένας εκ των δύο ή και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν καταφέρουν να μπουν στην αποστολή για το ντέρμπι του Φαλήρου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.