ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Τι ακολουθεί μετά τον Ολυμπιακό: Τα υπόλοιπα ματς του Νοεμβρίου

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «υπέταξε» τον Ολυμπιακό, παίρνοντας ψυχολογία και βαθιά ανάσα, καθώς ακολουθεί μια σειρά από ματς-φωτιά στην Euroleague.

Τι ακολουθεί μετά τον Ολυμπιακό: Τα υπόλοιπα ματς του Νοεμβρίου

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν, ωστόσο το ματς με τον Ολυμπιακό είχε αναδειχθεί από τους «πράσινους» ως ένας… πρόωρος τελικός. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει δώσει τον εν λόγω χαρακτηρισμό σε κάθε παιχνίδι της ομάδας στην Euroleague, ωστόσο το χθεσινό, διέθετε ορισμένες παραμέτρους που το έκαναν… πιο ξεχωριστό από τα υπόλοιπα.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν ο απόλυτος νικητής του ντέρμπι αιωνίων, αποκομίζοντας μια σειρά από οφέλη, τα οποία δεν δίνουν… κούπες, καθότι είναι ακόμη νωρίς, αλλά προσφέρουν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής από τη «μάχη», ανέβασε τη βαθμολογική του θέση (4ος), στέλνοντας το πρώτο μήνυμα για τη νέα σεζόν προς τον Πειραιά και πλέον μπορεί να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Όπου μέλλον, βάλτε αρχικά… Νοέμβριος. Ο μήνας που διανύουμε έχει ξεκινήσει ιδανικά για την ομάδα του Πασκουάλ, η οποία πήρε το πρώτο της ευρωπαϊκό διπλό στην έδρα της Μπουντούτσνοστ και στη συνέχεια επικράτησε του μεγάλου αντιπάλου της στο ΟΑΚΑ. Τα δύο αυτά ματς δίνουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια-φωτιά, με αντιπάλους που ήδη έχουν δώσει διαπιστευτήρια μάχης για μια θέση στην οκτάδα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 16 Νοεμβρίου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στην έδρα της Αναντολού Εφές, της ομάδας που δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό… ναυάγιο και βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας ίδιο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό (4-2). Έπειτα, στις 21 του μήνα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μπαρτσελόνα του Κρις Σίνγκλετον και του Κέβιν Πάνγκος, η οποία βρίσκεται και αυτή σε τροχιά… τετράδας και έχει ίδιο ισοζύγιο νικών-ηττών με τους «πράσινους» (4-2).

Δύο ημέρες αργότερα, η ομάδα του Πασκουάλ θα ταξιδέψει στην έδρα που θα φιλοξενήσει το Final-4, τη Βιτόρια, για να δώσει «μάχη» με την πάντα επικίνδυνη και σκληροτράχηλη Μπασκόνια, που χθες έχασε στις λεπτομέρειες τη νίκη από τη Φενέρ. Τέλος, στο κλείσιμο του μήνα (30/11), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να βρεθεί αντιμέτωπος με την «πληγωμένη» Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία φέτος αποτελεί τη δυσάρεστη έκπληξη του θεσμού (1-5 ρεκόρ).

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Νοέμβρη:

16/11 Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 21/11 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπαρτσελόνα 23/11 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 30/11 Χίμκι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.