ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η πελατειακή σχέση και η βραδιά του Πασκουάλ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα νίκη επί του Ολυμπιακού, την καταπράσινη βραδιά στο ΟΑΚΑ και τον νικητή Τσάβι Πασκουάλ σε ένα ακόμη ντέρμπι.

Η πελατειακή σχέση και η βραδιά του Πασκουάλ!

Άλλο ένα ωραίο βράδυ την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Το τριήμερο άρχισε με τον καλύτερο τρόπο. Μία νίκη, που επιβεβαιώνει απόλυτα τον χαρακτηρισμό «πελάτες», που λένε οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τον Ολυμπιακό, όταν παίζουν στο μπάσκετ. Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει με όλους τους τρόπους τον Ολυμπιακό. Με ΠΑΣΟΚ και με Ν.Δ και με ΣΥΡΙΖΑ, με ανατροπή, με Ελληνες και με ξένους διαιτητές, με πιτσιρίκια και με άντρες, μέσα στο ΣΕΦ, μέσα στο ΟΑΚΑ, χειμώνα και καλοκαίρι.

Χθες η ομάδα κέρδισε, αφού έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο ήταν στο -7 και σε αυτό το διάστημα οι δύο από τους τρεις διαιτητές τα έβλεπαν… κόκκινα. Χαρακτηριστικό; Ο Παναθηναϊκός είχε τριπλάσια φάουλ από τον αντίπαλό του!

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μίλησε ο νόμος του ΟΑΚΑ και ο Πασκουάλ. Εχει ακούσει τα μύρια, όσα όλο αυτό το διάστημα, κάποιες φορές και δίκαια. Αλλά και αυτός, όταν βλέπει κόκκινο τους κάνει… πλάκα! Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε πάνω στον Σπανούλη τον Θανάση και έβαλε με τον Καλάθη και τον Λεκαβίτσιους και ο Μπλατ ακόμα ψάχνει να δει τι… γίνεται. Ισως το δει και το καταλάβει σήμερα στο βίντεο.

Συμπέρασμα; Μακάρι να παίζαμε όλη την χρονιά με τον Ολυμπιακό κάθε εβδομάδα . Περίπατο θα παίρναμε την Ευρωλίγκα. Αλλά δυστυχώς στην Ευρωλίγκα τους… απολαμβάνουμε δύο φορές. Ευτυχώς στην Ελλάδα τους αντιμετωπίζουμε πολλές φορές. Μία φορά θα κερδίσουν θα πάρουν τα πάνω τους και όταν έρθουν τα κρίσιμα, η γνωστή κατάληξη. Ο Παναθηναϊκός σηκώνει κούπες και ο Ολυμπιακός σηκώνει λάβαρα στο ΣΕΦ «κέρδιζα με 7 πόντους στο ημίχρονο μέσα στο ΟΑΚΑ». Φυσικά η διάρκεια μετράει για την ομάδα. Και θα πρέπει να μάθει να κερδίζει και εκτός έδρας, για να μπορέσει φέτος να πάει μέχρι το τέλος στην Ευρωλίγκα, που είναι και ο στόχος. Αλλά τέτοιες βραδιές σαν και αυτή την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ είναι βραδιές Παναθηναϊκού μεγαλείου. Και φτιάχνει Παναθηναϊκούς. Οσο για το ΟΑΚΑ;  Απίστευτη έδρα, κολαστήριο.

*Με το καλό να πάνε όλα καλά και την Κυριακή να πάρουμε αποτέλεσμα και στο Καραϊσκάκη.

*Τεράστιος άνθρωπος, Δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο, Δάσκαλος. Αυτός ήταν ο Ανδρέας Μπόμης, που έφυγε από την ζωή. Μεγάλη η απώλεια για την δημοσιογραφία. Κουράγιο στον Παναγιώτη και την οικογένειά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...