ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτακτο: Πρόβλημα με το Μπόκα – Ρίβερ!

Δεν είναι σίγουρη η διεξαγωγή του μεγάλου ματς ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Εκτακτο: Πρόβλημα με το Μπόκα - Ρίβερ!

Δεν είναι σίγουρη η διεξαγωγή του μεγάλου ματς ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Η έντονη βροχόπτωση στο Μπουένος Άιρες κάνει δύσκολη τη διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Copa Libertadores.

στο «Μπομπονέρα» ήδη σχηματίστηκαν οι πρώτες «λιμνούλες». «Το γήπεδο θα είναι βαρύ, αλλά πιστεύω ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε άψογη κατάσταση. Το νερό μπορεί να φύγει πολύ γρήγορα, όμως οι παίκτες δεν θα κάνουν προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο για να μην τον επιβαρύνουν», ήταν τα λόγια του Φερνάντο Χάουρεγι, ο οποίος είναι διευθυντής του γηπέδου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι μετεωρολογικές προβλέπεις αναφέρουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα γίνουν πιο ήπια τις επόμενες ώρες. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OPEN TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.