ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παναθηναϊκός Κ19: Έμεινε στο πρώτο ημίχρονο

Δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός Κ19 στο ντέρμπι, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός Κ19: Έμεινε στο πρώτο ημίχρονο

Δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός Κ19 στο ντέρμπι, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι το οποίο η ομάδα έμεινε χωρίς νίκη. Οι “πράσινοι” ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο.   Προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον αρχηγό τους,  Χρήστο Ζερβόπουλο ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αθανασακόπουλου. Στο 8′ ο Ζαγαρίτης έχασε σημαντική ευκαιρία για  όταν από πλάγια δεξιά μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή πλάσαρε άουτ. Ένα λεπτό μετά και πάλι ο Ζαγαρίτης θα μπορούσε να σκοράρει όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή από γύρισμα του Τζαβίδα αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Καραργύρης. Στο 16′ ο Καλομοίρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος έξοδο του Καραργύρη αλλά το τακουνάκι του δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκμεταλλευόμενοι το δώρο των Σκεντεράι, Παρασκευόπουλου που χάρισαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή στον Ξενιτίδη, ο οποίος έφυγε τετ α τετ με τον Χριστογεώργο και σημείωσε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-1 στο 67′ ενώ στο 71′ ήρθε το 3-1 με σέντρα σουτ του Μαρίνου από τα 40 μέτρα.

Μοναδική αντίδραση του Παναθηναϊκού σε όλα αυτά ακόμα ένα χαμένο τετ α τετ στο 90′ από τον Ζαγαρίτη που απόκρουσε ο τερματοφύλακας.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος (81′ Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος (82′ Γλυνός), Βοΐλης, Μπουλάρι (60′ Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (60′ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (81′ Σαντικάι), Καλομοίρης (46′ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ