ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη για Παμπαίδες, ήττα για Κορασίδες 2

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η αγωνιστική δράση για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ σε αγόρια και κορίτσια.

Νίκη για Παμπαίδες, ήττα για Κορασίδες 2

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η αγωνιστική δράση για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ σε αγόρια και κορίτσια.

Συγκεκριμένα, οι Παμπαίδες του ΠΑΟ, με τον Κυριάκο Μουέ στον πάγκο επιβλήθηκαν εκτός έδρας του ΦΟ Τούφας με 26-77 για τον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 2-21,4-38,13-51,17-65,26-77

Στον αντίποδα, οι Κορασίδες 2 του «τριφυλλιού»  γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τον Εύνικο για τον 7ο όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑ με 38-58.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 6-8,16-23,27-36,38-58.

Παναθηναϊκός (Κατσαρέλιας) : Ρηγοπούλου, Αθανασοπούλου, Μιχελή, Κογκαλίδη, Αϊβαλιώτη, Παντελειού, Σεχάι, Αγγελοπούλου, Πολυχρονοπούλου, Κεφάλα Μ., Παπούγια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.