ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο στόχαστρο των football leaks ο Παϊρότζ και ο Ζάχαβι!

Mε τον Παϊρότζ Πιεγκμπομσάντ ασχολούνται οι football leaks.

Στο στόχαστρο των football leaks ο Παϊρότζ και ο Ζάχαβι!

Mε τον Παϊρότζ Πιεγκμπομσάντ ασχολούνται οι football leaks.

Για όσους δε γνωρίζουν την ιστοσελίδα, ασχολείται με το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και κατά καιρούς αποκαλύπτει ενέργειες παραγόντων, αλλά και σκάνδαλα.

Ετσι, λοιπόν, το εν λόγω site ασχολήθηκε με τη βελγική Μουσκρόν που ανήκει στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος με την εποχή που προ του Ταϊλανδού όταν και στο τιμόνι της Μουσκρόν ήταν ο γνωστός μεγαλοατζέντης και συνεργάτης του Παϊρότζ, Πίνι Ζάχαβι.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία 7.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2016 η βελγική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου θέσπισε νόμο, σύμφωνα με τον οποίον ατζέντηδες δεν είχαν δυνατότητα να αποκτήσουν μετοχές ομάδων. Τότε, ο Ζάχαβι μαζί με τον Φάλι Ραμαντάνι, μεταβίβασαν τις μετοχές της Μουσκρόν που κατείχαν σε μία offshore στην Μάλτα.

Ανθρωποι της Μονακό επεδίωξαν συνεργασία με ομάδα και ζήτησαν τη γνώμη του παράγοντα της Pro League, Πιερ Φρανσουά, προκειμένου να τους δώσει την συμβουλή του Ο τελευταίος τους παρέπεμψε στον Ζάχαβι. Ο Φρανσουά απαντώντας σε ερωτήσεις Βέλγων δημοσιογράφων παραδέχθηκε κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά έρχονται σε μια χρονική συγκυρία περίεργη για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι, ο Παϊρότζ, σύμφωνα με τα λεγόμενα Αλαφούζου, έχει συμφωνήσει για το 50% των μετοχών, αλλά παραμένει… εξαφανισμένος, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ζάχαβι.

loading...