ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κατηγορούν τον Θωμά Μητρόπουλο οι άνθρωποι που τον “γέννησαν”

Είναι να απορεί κανείς με αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό και τις... κατηγορίες για τον πρώην παραγκάρχη, Θωμά Μητρόπουλο.

Κατηγορούν τον Θωμά Μητρόπουλο οι άνθρωποι που τον

Είναι να απορεί κανείς με αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό και τις… κατηγορίες για τον πρώην παραγκάρχη, Θωμά Μητρόπουλο.

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, μετά τα όσα έγιναν στην Πάτρα και με τον φόβο της τιμωρίας στον Ολυμπιακό, αυτό που γίνεται το λες και αστείο. Ποιο; Μα οι κατηγορίες των «ερυθρόλευκων» για τον Θωμά Μητρόπουλο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και τον γιατρό Δημητρόπουλο! Ναι, ναι, καλά διαβάζετε.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στο σημείο να τα βάζουν με τα δικά τους τα παιδιά. Αυτά που στη σκληρή εποχή της παράγκας και την περίοδο 1997-2003, εκτελούσαν τις εντολές του μεγάλου και έστησαν ένα σύστημα που διέλυσε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και έδωσε την απόλυτη εύνοια στον Ολυμπιακό. Είναι δυνατόν, λοιπόν, να τα ξεχνούν αυτά στον Πειραιά; Προφανώς και δεν τα ξεχνούν…

Στον βωμό της σύγχρονης επικοινωνίας, όμως, και της προπαγάνδας, τα πάντα θυσιάζονται. Ακόμη και τα πρωτοπαλίκαρα εκείνης της εποχής. Ή θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι μπορούν οι Έλληνες φίλαθλοι να ξεχάσουν τα όσα έκανε ο Θωμάς Μητρόπουλος; Μήπως να θυμίσουμε εμείς τα αίσχη του Δημητρόπουλου, όταν ήταν διαιτητής σε ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός; Δεν είναι και δύσκολο να φρεσκαριστεί η μνήμη. Ένα γκουκλάρισμα ή μια γρήγορη διαδικτυακή βόλτα στο youtube και όλα έρχονται ξανά στο… παρόν.

Ας αφήσουν, λοιπόν, στον Ολυμπιακό τις αστειότητες (εκτός κι αν το κάνουν διότι θέλουν να… πολεμήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη), διότι δεν πείθουν. Αν θέλουν να συνεχίσουν την ίδια ρητορική, το μόνο που θα καταφέρνουν συνεχώς είναι να εκτίθενται στα μάτια του κόσμου. Και όχι μόνο στα μάτια οπαδών άλλων ομάδων, αλλά και της δικής τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ