ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιο μεγάλη ώρα… είναι τώρα!

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο Φάληρο για το πρώτο ματς της... χρονιάς, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό (19:30) και θέλει να αποδείξει -για ακόμη μια φορά εφέτος- τις δυνάμεις του και να διαψεύσει τα προγνωστικά.

Η πιο μεγάλη ώρα... είναι τώρα!

Έφτασε η πρώτη ημέρα-σταθμός της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» απέχει μόλις μερικές ώρες (19:30), με το τριφύλλι να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πηγαίνει στο Φάληρο γνωρίζοντας τις… αντιθέσεις που υπάρχουν, όσον αφορά την οικονομική διαφορά του ρόστερ, τους πολλούς νεαρούς παίκτες και συνάμα πρωτάρηδες σε τέτοια ματς αλλά και τα προγνωστικά, ωστόσο θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να «αποτινάξει» όλα εκείνα τα στοιχεία που τη χρίζουν αουτσάιντερ, «μιλώντας» στον αγωνιστικό χώρο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού έριξε αρκετές ώρες δουλειάς ώστε να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ του και δη εκείνους που θα κληθούν να συνθέσουν την ενδεκάδα της ομάδας.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με «όπλο» την ψυχολογία που έχει «χτιστεί» από την καλή φετινή πορεία, το πάθος αλλά και την ορμή που προσδίδουν οι νέοι της ομάδας, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για να διαψεύσει -για ακόμη μια φορά εφέτος- τα προγνωστικά και τις όποιες διαφορές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.