ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιμπαλί: «Πάμε στο ντέρμπι με πάθος και πίστη στις δυνάμεις μας»

Οι δηλώσεις του Ουσμάν Κουλιμπαλί για το αποψινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκης και τον τρόπο που πιστεύει ότι θα πρέπει να παίξει η ομάδα.

Κουλιμπαλί: «Πάμε στο ντέρμπι με πάθος και πίστη στις δυνάμεις μας»

O Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε στη Real News για την πρώτη φετινή «μάχη» με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα στο γήπεδο ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουλιμπαλί:

«Τα ντέρμπι έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και πάντα όσοι συμμετέχουμε σε αυτά θέλουμε στο τέλος τους να έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουμε πρώτα απ΄ όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και 100% ανταγωνιστικοί. Είναι ένα ματς απαιτητικό που θα προσεγγίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα, αλλά και με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας.

Στα ντέρμπι τα λάθη μετρούν διπλά και γι΄ αυτό θα φροντίσουμε όσο μπορούμε να τα αποφύγουμε. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπορστά του και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας και θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε υψηλό επίπεδο και πάντα μέσα στους στόχους του»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.