ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι προετοίμασε την ομάδα ο Δώνης για το Φάληρο

Η προετοιμασία και οι συμβουλές του Δώνη προς τους παίκτες για το μεγάλο ντέρμπι.

Έτσι προετοίμασε την ομάδα ο Δώνης για το Φάληρο

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του προσπάθησαν να βάλουν τους «πράσινους» στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη βάση στην τακτική προετοιμασία της ομάδας, περνώντας αρκετή ώρα στον τομέα της ανάλυσης, τόσο σε επίπεδο Παναθηναϊκού, όσο και στο αντίστοιχο του σημερινού αντιπάλου των «πρασίνων».

Τις προηγούμενες ημέρες, οι παίκτες του τριφυλλιού είδαν σε βίντεο το προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ αλλά και τις αντίστοιχες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, με την κοινή συνισταμένη της ανάλυσης που έγινε από τον Δώνη να είναι τα λάθη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού θέλει να δει την ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη τα οποία θα φέρουν τη μπάλα στην περιοχή του Διούδη και θα δημιουργήσουν κινδύνους στην «πράσινη» εστία.

Παράλληλα, ο Δώνης προχώρησε σε ανάλυση των δυνατών και των αδύναμων στοιχείων του Ολυμπιακού, ζητώντας προσήλωση στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ώστε ο Παναθηναϊκός να ψάξει το γκολ. Συν τοις άλλοις, ιδιαίτερο βάρος δόθηκε και στην ψυχολογική προετοιμασία του ρόστερ, καθώς αρκετοί παίκτες θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε ντέρμπι αιωνίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.