ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτος Έλληνας στον μαραθώνιο ο Γκελαούζος!

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Γκελαούζος, ήταν ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Πρώτος Έλληνας στον μαραθώνιο ο Γκελαούζος!

Ο Κώστας Γκελαούζος κράτησε ψηλά την πράσινη σημαία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που τερμάτισε στον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας. Δεύτερος τερμάτισε ο Μερούσης και τρίτος ο Καραϊσκος.

Ο Γκελαούζος μπήκε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο, συνδυάζοντας τον τερματισμό του με νέο ατομικό ρεκόρ (2:21:54), ξεπερνώντας την προηγούμενη επίδοση του, η οποία επετεύχθη στο Ντίσελντορφ το 2016. Παράλληλα, κατάφερε να πετύχει ατομικό ρεκόρ στην αυθεντική διαδρομή, που θεωρείται αν όχι η δυσκολότερη, μία από τις δυσκολότερες στον πλανήτη.

«Ήταν γρήγορος αγώνας με γρήγορα περάσματα. Ήμουν σε καλή κατάσταση και άντεξα. Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου. Ήταν ωραία κούρσα, εγώ πήγα δυνατά, όλα μέσα που λέμε. Μετά το 10ο αποσπάστηκα με έπιασαν οι αντίπαλοί μου στο 20ο περίπου και ξέφυγα πάλι στο 27ο χιλιόμετρο. Είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο για τη δεύτερη νίκη μου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και για το ότι βελτίωσα το ατομικό μου ρεκόρ. Τώρα ξεκούραση και θα προετοιμαστώ για να τρέξω μαραθώνιο την άνοιξη», ανέφερε ο πράσινος δρομέας.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά πρώτη θέση στον Μαραθώνιο κατέκτησε ο Μπριμίν Μισόι από την Κένυα (2:10:56), με δεύτερο τον Τορουνέχ και τρίτο τον Τσερέμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.