ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Πάνε να φτιάξουν κλίμα κατά του Παπαπέτρου, αλλά αδυνατούν (vid)

Το βίντεο με την ατάκα «πάμε να τους γ@@@με» και η προσπάθεια κλίματος κατά του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον... ερυθρόλευκο μηχανισμό.

Πάνε να φτιάξουν κλίμα κατά του Παπαπέτρου, αλλά αδυνατούν (vid)

Η ιστορία είναι γνωστή. Από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με τους παίκτες του Παναθηναϊκού λίγο πριν από την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και από παίκτη του «τριφυλλιού» ακούγεται η ατάκα «πάμε να τους γ@@@με».

Αμέσως, ο ερυθρόλευκος μηχανισμός πήρε μπρος και προσπάθησε να κάνει τη… δουλειά του. Ποια ήταν αυτή; Να στοχοποιήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, να δημιουργήσει κλίμα εναντίον του παίκτη του Παναθηναϊκού, με τη… διαδικτυακή γραμμή από διάφορους να είναι ξεκάθαρη: Αυτός το είπε, χτυπήστε τον.

Μάταιος ο κόπος για κλίμα κατά του Παπαπέτρου. Διότι, πρώτον θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι δεν είπε αυτός τη συγκεκριμένη ατάκα στους συμπαίκτες του. Άλλος ήταν ο αθλητής που ντόπαρε ψυχολογικά την ομάδα πριν από το μεγάλο ματς.

Ακόμη και να τη έλεγε, πάντως, γιατί να τον κατηγορήσει κάποιος; Σε όλα μα όλα τα μεγάλα παιχνίδια παγκοσμίως, τέτοιες ατάκες από αθλητές στους συμπαίκτες του (είτε μιλάμε για τον Τζόρνταν, είτε για τον Λυπηρίδη) ακούγονται συνεχώς. Δεν είναι κάτι το προσωπικό για αντιπάλους, ούτε φυσικά κάτι το εξωπραγματικό ή το μη ηθικό. Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που για να δικαιολογήσουν την ήττα, οδηγούνται σε παραλογισμούς, στοχοποιούν, πάνε να δημιουργήσουν κόντρες μεταξύ Ελλήνων διεθνών και πέφτουν σε… γκέλες μη αναγνωρίζοντας φωνές αθλητών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE